vrijdag 7 april 2017

Trots markt



 A.S. zondag sta ik op Trots markt. Samen met een collega zullen we een kraam vullen met haar huiselijke sfeer assecoires en mijn aluminium kunst.





Een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleefd het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee.
Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknick kleed of aan een biertafel met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden. 

9 april Baarn Kasteel Groeneveld van 10.00-17.00




  Huiselijke sfeer